Cau el primer premi de la loteria nacional a Vilafranca

151
PUBLICITAT

El passat 13 de gener, Ana Troncho, de l’empresa Esport i Papaereria Els Ports va rebre una gran notícia. Un dècim venut per ella havia sigut premiat amb el 1r premi de la loteria nacional de l’estat. El número 43422 va estar dotat amb 150.000€ al sorteig extraordinari d’hivern de Lotería Nacional.

Després de no haver tingut molta sort amb els sortejos del Gordo de Nadal i del Niño, Vilafranca ha estat banyada amb un raig d’esperança. La venedora del dècim explica com va ser el procés de venda de dècim i d’adonar-se del premi. Ja que ella no disposa de dècims físics a la seua tenda, aquest dècim va ser tret per màquina, el que suposa que és possible que es tractara d’un número totalment aleatori. El local és l’únic punt de venda de loteria del municipi, és per això que es venen molts números d’aquesta manera per a aquests sortejos.

El passat dia 13, en assabentar-se quin dècim havia estat premiat es va alegrar. Tot i que el secret professional impedeix donar el nom del guardonat amb aquest premi, Ana està molt satisfeta del fet que s’haja venut ací. ‘Tot i que jo no m’emporte cap benefici, estic molt contenta. No tan sols per haver-lo venut, sinó també perquè aquests diners s’hagen quedat ací al poble. Per aquesta tenda passa molta gent de tot arreu a comprar dècims, per això m’emociona saber que aquest es quedarà al poble’, afirma Ana Troncho.

Així doncs, Ana Troncho està molt il·lusionada per haver venut un primer premi que ha donat alegria i llum a Vilafranca.