Catí suma cinc dies sense connexió telefònica

66
Mamen Gámiz alcaldessa de Catí
PUBLICITAT

L’Ajuntament reclama a Movistar que recupere la cobertura i alerta de problemes amb les eleccions de diumenge per la transferència de dades

L’Ajuntament de Catí ha llançat un SOS per a restablir la connexió telefònica que va caure la nit del passat dilluns i que manté incomunicada a la localitat. L’alcaldessa, Mamen Gámiz, treballa des de fa quatre dies “a recuperar el servici, però seguim sense ell i és un verdader maldecap perquè no sols és l’ajuntament l’afectat, també les dos empreses més fortes de la localitat i la pràctica totalitat dels veïns”.

L’alcaldessa s’ha dirigit a Movistar, companyia encarregada de la prestació del servici, “de manera reiterada i manifestant la urgència de la situació”. “Som una institució pública, les empreses estan patint verdaders maldecaps igual que els veïns que són clients d’esta companyia”.

El problema ha arribat fins a la Subdelegació del Govern. “Som conscients que estem en una setmana de campanya electoral prèvia a la jornada de vot, el pròxim 9 de juny. Hem comunicat a l’Administració la situació excepcional en la qual ens trobem perquè el diumenge s’han de traslladar els resultats telefònicament i som conscients del problema que es generaria si no s’haguera restablit el servici”.

Per tots estos motius, des de l’Ajuntament de Catí relaten la situació “que per a molts ja s’està tornant angoixant”. “Continuarem reclamant a la companyia que ens done una solució i que restablisca el servici. Perquè este és el quart dia en què seguim incomunicats”, ha manifestat l’alcaldessa.