Catí recupera el servei de telefonia tallat des de dilluns

56
Mamen Gámiz alcaldessa de Catí
PUBLICITAT

La localitat evita així el problema de la transmissió de dades electorals el proper diumenge

L’Ajuntament de Catí ha vist restablert, sobre les 14.30 hores d’avui divendres, la connexió de telefonia que des de dilluns passat nit va deixar de prestar servei en el municipi.

L’alcaldessa, Mamin Gámiz, ha confirmat que en la nit del dijous es va recuperar el servei de connexió de telefonia fixa. No obstant això, la cobertura mòbil seguia sense estar operativa.

Sobre les 14.30 hores d’avui divendres, finalment, la companyia que subministra el servei al consistori, el col·legi, les dues empreses de major envergadura de la localitat i la pràctica totalitat de veïns d’un poble que suma 700 habitants, ha restablert la connexió.

Gámiz ha agraït l’interès prestat pels mitjans de comunicació a un problema que “transmetem a la Subdelegació del Govern, ja que el diumenge hi ha eleccions i les dades s’havien de transferir per telefonia mòbil amb una cadència horària”.

Finalment, després del restabliment del servei, el problema s’ha vist resolt tant per a la jornada electoral com per a la XV Cursa de muntanya nocturna que aquest dissabte pren la localitat amb 600 participants. “Afortunadament, tornem a estar connectats”, ha conclòs la primera edil de la localitat.