Catí i Culla participen en les V Jornades de l’Oli i els fruits secs

576
3605 28-07-16 RUTA DE SABOR
PUBLICITAT

– Els preus dels menús estan entre els 15 i els 35 euros

Aquest cap de setmana s’enceten les V Jornades de l’Oli i els fruits secs que duraran fins al 16 de desembre. 11 restaurants del Maestrat empren els productes de Castelló Ruta de Sabor per a elaborar atractius menús. L’oli i els fruits secs seran els protagonistes d’aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de Castelló i en la que participen 7 pobles del Maestrat. A més de Catí i Culla, formen part de la proposta Cervera del Maestrat, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi i Sant Mateu.

Es tracta d’una activitat que suposa, a més, tot un reclam turístic per la zona.

Els menús

“Confit d’ànec amb saltejat de fruits secs i poma”, “Sopa d’ametles amb llavors i guatlla”, “Abadejo al pil pil amb cruixent d’ametla”, “Rellom amb oli aromatizat amb parmentier de romaní i salsa de fruits del bosc”, “Corder del Maestrat al forn (cuinat a baixa temperatura) amb cuscús de fruits secs”, “Degustació d’olis d’oliva, pa amb oli i sal (guitarra) i pa de llavors”, “Llet fregida amb avellana i ametla”, “Gelat d’oli d’oliva verge”, “Coca d’ametla i mandarina clemenules”, “Gelat de gin-tonic amb arbequina”, “Pastisset de brull i ametla amb crema de taronja”, són només alguns dels plats elaborats per a l’ocasió. Els vins de Castelló són una bona opció per a acompanyar-los.