L’Ajuntament de Catí, dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme va dur a terme la passada setmana una jornada per a tour operadors i agents turístics de la Comunitat Valenciana.
Així, els experts en turisme van visitar alguns dels punts més emblemàtics de la localitat com la Llotja medieval, l’església on es conserva el valuós retaule de Jacomart del segle XIII, el casc antic i la ruta del Tossal de la Nevera.
Així mateix, es va realitzar un recorregut per la fàbrica de Formatges de Catí on es va donar a degustar el producte. L’entorn de l’Avellà va acollir el menjar amb plats de El Prigó, la Casa de Banys, Casa Carbó i Borcho. Dins del paratge es va conèixer l’ermita, el balneari i la planta embotelladora d’Aigua de l’Avellà amb el seu recentment inaugurat Centre d’Interpretació.