Catí celebra el 8 de juny la XII Cursa per muntanya

57
CURSA MUNTANYA CATÍ
  • Es tracta de la primera edició nocturna

El dissabte 8 de juny es disputarà la XII Cursa per muntanya de Catí, prova puntuable per als circuits Lliga de curses per muntanya Castelló Nord i DipCas Trail Kids. Per primera vegada, la competició es disputarà a partir de les 20 hoes. Jocs per als més xicotets, una xarrada, sopar i discomòbil seran algunes de les activitats programades durant la jornada.

Així, a partir de les 16 hores hi haurà una sessió d’entrenament personal a càrrec de Cesar Sanjuan. Després arribarà la zumba de la mà de Bea Badal. I a continuació, la dietista-nutricionista Isabel Blasco oferirà la xarrada “Estratègies d’alimentació en carrera: quines i com entrenar-les”.

A partir de les 18 hores començarà la competició per als xiquets participants en la DipCas Trail Kids. Es dividiran en tres curses segons categoria: la de pre-benjamí, la de benjamí i aleví, i la d’infantil i cadet. Just després hi haurà un joc d’orientació per als més menuts.

L’eixida de la cursa, de 21 km, i les categories cadet i juvenil, de 12 km, tindrà lloc a les 20 hores. Un quart d’hora després arrancarà la marxa no competitiva, de 12 km. En acabar la prova hi haurà un sopar per a corredors i voluntaris. L’entrega de trofeus serà a la mitjanit i anirà seguida del ball amb la discomòbil.

Laia Cañes i Cristobal Adell Albalat van ser els guanyadors de l’edició de 2018. Les inscripcions, que encara estan obertes, es poden realitzar a través de la pàgina web: www.tdpevents.es/cati2019/

VA SER NOTÍCIA A DIADIA