4 casos de coronavirus a Catí

673
Ajuntament de Catí
Ajuntament de Catí
PUBLICITAT

-L’Ajuntament decreta el tancament dels serveis municipals i l’atenció al consistori serà telemàtica i telefònica

L’alcalde de Catí, Pablo Roig Ferrando, ha anunciat la suspensió de diversos serveis de la localitat. La mesura arriba després de l’augment de casos positius enregistrats al municipi en els últims dies, i la influència de l’estat general de l’evolució de la pandèmia; amb l’objectiu de prevenir possibles nous contagis. 

Des del dia 15 de desembre, i fins al 21 del mateix mes (ambdós inclosos) han quedat suspeses totes les activitats en els següents espais del municipi: Centre d’Unitat de Respir Familiar, el centre recreatiu, el centre social dels jubilats, l’antic hospital, la casa de la cultura, les instal·lacions esportives “Santa Anna”, la ludoteca municipal, i els parcs infantils. Així mateix, es suspèn qualsevol activitat esportiva o cultural organitzada per l’Ajuntament en via pública o en edificis municipals, com el mercat del dimecres. 

D’altra banda, el consistori també ha anunciat l’establiment de serveis mínims a les oficines de la casa consistorial, habilitant així l’atenció de forma telemàtica i telefònica. Tan sols s’atendrà de manera presencial els assumptes urgents. 

L’ajuntament de Catí ha recomanat a les associacions que eviten tota activitat que implique la massificació de gent. També s’ha aconsellat als catinencs i catinenques que facen desplaçaments innecessaris. L’alcalde de la localitat ha comunicat que les restriccions hi són una necessitat. «Les mesures han sigut preses degut al nombre de contagis, no per a alarmar; vull transmetre un missatge de calma i tranquil·litat als veïns i veines», ha explicat Roig.

La col·laboració ciutadana serà una vegada més fonamental per impedir que la Covid-19 avance a la localitat del Maestrat. Els ciutadans i ciutadanes poden seguir l’evolució de les dades mitjançant les vies de contacte del Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El telèfon d’informació és el: 900 300 555.