Cates de vins, decoració amb fruita, tallers de noves tecnologies… a la III Mostra Vilafranca Espai de Comerç

426

-Nota de premsa-

Ahir es va inaugurar a Vilafranca la tercera edició de la Mostra de comerç, empresa i serveis. La fira està organitzada per l’associació Vilafranca Espai de Comerç, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilafranca i se situa a la plaça de la Casa de la Cultura. La inauguració va tenir lloc ahir a la vesprada i va comptar amb la presència de les autoritats locals així com amb l’actuació del grup Dolces Cançons. 

1-DSC08074 2-DSC08076 3-DSC08092 4-DSC08095 5-DSC08099 6-DSC08103

Durant tot el cap de setmana es desenvolupen en el municipi tallers sobre Twitter, Facebook, presentacions i decoració amb fruita, perruqueria i estètica, tast de vins i elaboració de cup cakes florals. A més, els participants han organitzat un sorteig valorat en 300 euros entre els clients de la mostra.

A la fira participen els comerços i empreses de la localitat com Carns Noel, Natural Òptics Art, Fruites FG, Forn de Llenya, Carnisseria Just, Perruqueria i Estètica Marina, Esport i Papereria Ports, Vídeo Milian, Mira El Pardalet, Quatrelec CB, L’Acadèmia-Vilagraf Digital i Flors i Regals.