Catalans, valencians, belgues, alemanys, suïsos o japonesos visiten Ares a Setmana Santa

241
Visita a la Nevera

Ares del Maestrat ha registrat un bon nombre de visitants durant aquests dies de Setmana Santa. L’empresa

Visita a la Nevera
Visita a la Nevera
ttps://www.facebook.com/historiart?fref=ts”>Historiart, encarregada de la dinamització de l’oficina de turisme, museus i rutes de la localitat, ha portat a terme una gran varietat d’activitats per als visitants.

Els que han arribat fins Ares del Maestrat han pogut gaudir de les passejades pel recinte fortificat , donant la volta a la Mola . Així mateix han conegut la història del poble a través del Museu de la Cova , on s’explica l’origen d’Ares des de l’època prehistòrica fins als successos més recents , com la crema del municipi en la Guerra de Successió .

Taller de mones
Taller de mones
A més Historiart ha guiat rutes per l’entorn d’Ares i , especialment , cap a la Nevera de la Font dels Regatxols , on els visitants han pogut conèixer com era una antiga nevera medieval , que servia per emmagatzemar la neu a l’hivern i comercialitzar posteriorment .

D’altra banda el passat dia 19 va tenir lloc un taller de elaboracón de mones de Pasqua , que va comptar amb la participació de nens i grans.

– Visitants arribats de tot el món

Si bé els valencians i els catalans han estat majoria en les visites que s’han rebut al municipi del Maestrat ha registrat l’arribada de nombrosos visitants estrangers . Entre ells cal ressenyar als anglesos , alemanys , suïssos o belgues . També ha cridat l’atenció la presència de visitants arribats des del Japó , que s’han quedat sorpresos per la història