Castellón Global Program arriba a la seua novena edició

534
PUBLICITAT

– Les inscripcions per a participar en el programa d’acceleració empresarial estaran obertes fins al 30 d’abril

Castellón Global Program, programa d’acceleració empresarial, arriba a la seua novena edició (CGP). Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló consoliden el programa de creixement empresarial Castellón Global Program (CGP) que en 2021 celebra la seua novena edició. Un programa pel qual han passat 77 empreses de la província pertanyents a 30 municipis i 16 sectors d’activitat econòmica diferents.

L’objectiu del programa de creixement empresarial referència de la província de Castelló és millorar la capacitat de creixement i la competitivitat del teixit empresarial provincial, injectant innovació i nous processos en l’activitat diària de qualsevol empresa participant. Castellón Global Program ofereix formació especialitzada i mentorització personalitzada des del primer dia, tot de manera gratuïta i tenint sempre en compte les necessitats específiques que presenten les empreses.

La novena edició de Castellón Global Program, d’acord amb la situació actual sanitària, tornarà a adaptar-se a la modalitat en línia per a continuar ajudant a les empreses de la província de Castelló a fer front als reptes tecnològics i d’innovació. S’ha redissenyat el pla formatiu i de mentorització per a implementar-lo en format en línia, amb una metodologia adaptada i incrementant el valor afegit del programa. Amb això es facilitarà la participació d’empreses de tots els punts geogràfics de la província, especialment empreses de l’interior, que podran accedir a les 100 hores de formació sense haver de desplaçar-se fins a Castelló.

En les pròximes setmanes el programa seleccionarà a nou companyies amb seu a la província de Castelló, amb ganes d’innovar i de créixer, és a dir, disposades a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica. Per a participar només és necessari emplenar el formulari en línia, segons la modalitat d’empresa, i presentar la documentació requerida fins al pròxim 30 d’abril en www.castellonglobalprogram.com.

El programa es dirigeix a empreses de qualsevol sector d’activitat que tinguen una facturació mínima de 25.000 € i seu a la província de Castelló, en concret busca accelerar a tres tipus d’empreses: empreses de recent creació que necessiten suport en l’elaboració del pla de creixement; empreses consolidades en cerca d’innovació i acceleració; i empreses familiars interessades a realitzar una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

Les principals novetats de la novena edició se centren en un nou programa formatiu, nous docents, l’impuls al Club d’Empreses CGP i el llançament de la primera Escola de Business Angels CGP. En la part formativa, s’han optimitzat els mòduls formatius per a acostar totes les àrees de l’empresa al creixement i la innovació, afermant el mòdul específic de generació d’innovació amb metodologies Design Thinking. Quant a l’Escola de Business Angels CGP, és la principal aposta de l’organització per a aquesta nova edició, per a aportar tant a actuals com a futurs inversors d’empreses consolidades o startups de la província de Castelló formació en el procés d’inversió afavorint les eines per a la creació d’una comunitat d’inversors.

Els detalls del programa amb els requisits per a participar, la informació sobre les sessions formatives, el calendari d’accions previst i els currículums dels docents i mentors es pot consultar en www.castellonglobalprogram.com, on també es poden visionar vídeos testimonie d’empreses participants en edicions anteriors. Qualsevol dubte sobre el programa de creixement empresarial pot ser dirigida a l’adreça de correu electrònic cgp@espaitec.uji.es.