Castelló va acollir la presentació del llibre “Carles Salvador: Glosari (1921-1929)”

721
PUBLICITAT

La Llotja del Cànem de Castelló va acollir el dimarts 15 de març la presentació del llibre “Carles Salvador. Glosari (1921-1929)”, obra de Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia Llorens.

El llibre recupera els articles periodístics que va escriure Carles Salvador entre 1921 i 1929 en els diaris castellonencs Libertad, Heraldo de Castellón, Diario de Castellón i Diario de la Mañana. Aquesta recopilació mostra el compromís del mestre amb la realitat que vivia en el seu temps. Carles Salvador, que escrivia aquests articles des de Benassal, on exercia com a mestre d’escola, estava en permanent contacte amb el seu entorn i abocava les seues opinions sobre el mateix en aquests articles. Gràcies a ells, es coneixen en l’actualitat les seues aportacions a la renovació pedagògica, la normalització lingüística i el periodisme, entre d’altres.

Va presentar l’acte el vicealcalde de Castelló i regidor de Normalització Lingüística, Enric Nomdedéu, i va comptar amb la intervenció dels autors. També va estar present l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde