Castelló, Tarragona i Teruel units per a beneficiar a l’interior de la província

446
Castelló, Tarragona i Teruel units per a beneficiar a l'interior de la província
Castelló, Tarragona i Teruel units per a beneficiar a l'interior de la província
PUBLICITAT

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reforçat al costat del president de la Diputació de Terol, Ramón Millán Piquer del PAR i el de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i Tous del PdeCAT, la col·laboració amb les províncies veïnes en una jornada de treball que ha tingut lloc en diversos municipis de les tres províncies en el seu treball per beneficiar a l’interior de Castelló. Així, Moliner, Millán i Poblet han compartit diverses trobades en un itinerari per les tres províncies que els ha portat a Peñarroya de Tastavins a Terol, La Jana i Traiguera a Castelló i Ulldecona a Tarragona.

Cal assenyalar que la trobada dels tres presidents s’ha produït en el marc de les Jornada organitzada per la Mancomunitat de la Taula del Sénia i l’Associació Territori del Sénia.

Coordinació i col·laboració en carreteres
Cal tindre en compte que les províncies de Castelló i Teruel comparteixen més de 175 quilòmetres de límit comú de carreteres, per la qual cosa les relacions econòmiques, socials i polítiques que han sigut constants al llarg de la història. Totes dues diputacions porten treballant molts anys de forma conjunta per conservar, mantindre i reforçar la seguretat viària d’aquests trams, que uneixen pobles castellonencs amb turolenses, i el que s’ha fet en aquest cim és garantir una major col·laboració perquè es beneficien les comarques que comparteixen frontera provincial.

Actuacions recents com les dutes a terme per totes dues diputacions en la carretera que uneix Villahermosa amb Puertomingalvo constaten l’eficàcia d’aquestes reunions de treball

Coordinació en matèria de Bombers
Les diputacions de Castelló i Teruel mantenen actiu actualment un protocol de col·laboració per a millorar l’atenció als municipis de les zones limítrofes entre totes dues províncies en matèria de prevenció i extinció d’incendis. Es tracta d’un acord per a coordinar els serveis de bombers de totes dues administracions de manera que puguen respondre a les emergències de forma més eficient en zones especialment complexes pels temps de resposta i que precisen d’un esforç conjunt.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA