Castelló Ruta de Sabor posarà en valor la gastronomia provincial a través d’ ‘8 xefs 8 plats’

141

 

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació coorganitza la quarta edició del sopar exclusiva amb grans xefs que se celebrarà el 3 de febrer a Morella

La Diputació de Castelló valoritzarà i divulgarà l’excel·lent i variat patrimoni gastronòmic provincial amb motiu de la quarta edició de la iniciativa ‘8 xefs 8 plats’. Coorganitzada per Castelló Ruta de Sabor, marca impulsada per Javier Moliner en 2013 per promocionar Castelló com el millor rebost del mediterrani i donar suport als productors locals, esta proposta convertirà Morella el proper 3 de febrer a l’epicentre gastronòmic provincial.

Així ho ha destacat el diputat responsable de la marca, Pablo Roig, a l’hora de presentar un projecte que “sota el paraigua d’este element diferenciador de la nostra gastronomia que és Castelló Ruta Sabor, i amb l’èxit assegurat dels millors cuiners entre fogons, ‘8 Xefs 8 plats’ és una proposta més a l’hora d’impulsar l’excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia d’esta terra dual, amb la millor cuina formada per ingredients tant de mar com de muntanya “.

Els encarregats d’elaborar el menú són: Fernando Molina (La Cuina de Fernando), Modesto Fabregat (Arbequina), Asier Manzanos (El Basc), Javier Simón (Hotel Martí l’Humà), José Manuel Martí (Màrmara), Emilio Miralles (Al d’Emilio), Balbina Cano (Casa Rabitas) i l’amfitrió d’esta edició, Carlos Gutierrez (Casa Roque). Vicent Guimerà és el xef principal del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona (Tarragona) i serà el cuiner convidat en esta nova edició

“Es tracta d’una alineació excel·lent per poder treure a la llum el millor de la cuina castellonenca i dels nostres productes. Vuit grans xefs que ens ajudaran a seguir promocionant el ric i variat patrimoni gastronòmic castellonenc i que faran més gran este projecte coorganitzat per la millor eina de promoció de la nostra cuina com és Castelló Ruta de Sabor”.

Cal destacar que esta quarta edició, en la qual ja s’ha penjat el cartell de no hi ha bitllets, donarà continuïtat a una iniciativa que va completar amb èxit els seus anteriors edicions celebrades a Moncofa, Sogorb i Castelló.