Castelló ret homenatge a Carles Salvador amb “un pont de lletres per a Carles Salvador, la força d’un idioma”.

796
Cartell
PUBLICITAT

-El Recital de poesia, cançons i música es desenvoluparà demà a les 17h al Teatre del Raval de Castelló

El Grup de Teatre l’Enfilat i la cooperativa Un Pont de Lletres han organitzat un singular espectacle en homenatge a Carles Salvador. Serà demà diumenge, a les 17h, al Teatre del Raval de Castelló. “un pont de lletres per a Carles Salvador, la força d’un idioma”, és el títol d’un espectacle que conjugarà música, poesia i cançons.

Serà un homenatge al “mestre de Benassal” dins de l’any Carles Salvador, que li ha dedicat l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Els poetes i escriptors Susanna Lliberós, Vicent Jaume Almela, Manel Pitarch, Josep Porcar, Romà Bernad, Josep Lluís Abad, Reis Lliberós, el músic Artur Àlvarez i els actors de l’Enfilat protagonitzaran l’espectacle. També es comptarà amb la presència d’Antoni Pitarch, com a presentador, Lluís Meseguer, en representació de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la narració de Manuel Manzano i la veu de Carles Salvador encarnada per José Luis Romero.

En la representació es farà un recorregut per la seva obra a través de poesia, contes, narració i teatre. Entre 1915 i 1944 Carles Salvador va escriure una variada gamma de propostes dramàtiques, sainets, sarsueles, comèdies o poesia. A més va ser un pedagog d’avantguarda i colborador de la premsa de Castelló, València i Barcelona. Des Benassal va promoure les lletres en valencià.