Castelló i Els Ports protagonistes del motor: cotxes clàssics i motos trikes

80
TR Register España
TR Register España
PUBLICITAT

Aquests pròxims mesos Castelló es convertirà en l’epicentre de dos esdeveniments automobilístics de gran envergadura: la Trobada 2024 del TR Register Spain i la Reunió Anual de Trikeros d’Espanya. El primer es desenvoluparà en al comarca dels Ports, i el segon tindrà lloc en diferents pobles de la província.

Del 10 al 12 de maig, la comarca dels Ports serà escenari d’una col·lecció de 28 joies automobilístiques amb una antiguitat d’entre 70 i 45 anys. Els socis del TR Register Spain procedents de diferents racons d’Espanya, com Astúries, Andalusia, Catalunya, Madrid i Canàries, recorreran les carreteres de la comarca admirant els seus paisatges i municipis amb els seus vehicles. A més, visitaran localitats com Morella, on l’Ajuntament ha cedit la zona del Portal de la Nevera per a exhibir aquests cotxes emblemàtics.

Del 12 al 16 de juny, Peníscola acollirà la Reunió Anual de Trikeros d’Espanya. Més de 60 trikes procedents de diverses zones del país es donaran cita en aquest esdeveniment i recorreran rutes que inclouran municipis com Vilafamés, Morella i La Rápita.

Aquests dos esdeveniments automobilístics posicionen a Castelló i Els Ports com un destí per als amants dels vehicles clàssics i les motos trike amb l’unió dels paisatges, els pobles i la passió pel motor.