Castelló i Culla acolliran el Congrés Internacional d'Estudis Clàssics
Castelló i Culla acolliran el Congrés Internacional d'Estudis Clàssics

La Diputació de Castelló impulsa el Congrés Internacional ‘Els marges del pensament. Heterodòxia, màgia i sabers de salvació’ de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics i que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’abril a Castelló i Culla. A través d’aquesta iniciativa, professors, acadèmics i investigadors de tota Europa coneixeran la província com a seu d’esdeveniments culturals.

El diputat provincial Antonio Cases ha posat en valor en la presentació del congrés aquesta iniciativa “que portarà a desenes d’especialistes acadèmics a conèixer la província de Castelló des de la perspectiva històrica. Després d’estar en la major font de coneixement que és la nostra universitat, amb el desenvolupament de la primera de les jornades en l’UJI, desenvoluparan a Culla la segona jornada, enriquint aquest complet programa d’estudi i debat amb visites tan interessants com la de l’Arxiu Històric de Culla, un dels millor conservats d’Espanya”.

Cal tenir en compte que la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics compta amb 23 delegacions a Espanya i té aproximadament 5.000 socis.