Castelló es rendeix a la tòfona

314
Castelló es rendeix a la tòfona
Castelló es rendeix a la tòfona
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló convertirà la plaça de les Aules en un gran mercat de la tòfona negra de Castelló per a fomentar el consum d’aquest preuat fong que es conrea a l’interior de la província. El diputat de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha presentat el I Mercat de la Tòfona Castelló Ruta de Sabor que es desenvoluparà diumenge que ve, 17 de desembre, de 10.00 hores a 15.00 hores en la plaça de les Aules de Castelló.

L’objectiu fonamental d’aquest mercat es correspon amb el de la marca de productes autòctons de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, de promocionar els productes de la província i potenciar el seu consum en les pròximes dates nadalenques, així com recolzar la gastronomia castellonenca i el turisme dels municipis productors.

Productes de la terra i activitats
Els vins que es podran degustar es corresponen amb els millors brous de la província gràcies a la participació de la IGP Vins de Castelló. Seran 15 les casetes de productors i trifucultores provincials, amb empreses de trufiturismo, cuiners especialitzats en aquest preuat fong i música en directe.

De la mateixa manera, de 12.00 hores a 13.00 hores tindrà lloc un a càrrec del xef Kike Peris de Randurías Restaurant i Esdeveniments de Xèrica. En aquesta demostració de cuina en directe es donaran pautes per a aconseguir un major aprofitament de l’aroma de la tòfona a través del producte

Els més xicotets de la casa també tindran el seu espai en aquesta fira, amb activitats dirigides a conèixer la tòfona de forma lúdica i divulgativa.