Castellfort segueix netejant camins i lluita contra el gel

813
PUBLICITAT

Fotos de Josep Cruz Mompó

Castellfort segueix fent front a la neu i el gel. Amb l’ajuda d’un tractor d’un veí de la localitat i una maquina aspiradora del Consorci de Bombers s’està aspirant la neu als carrers per obrir un pas per als veïns. Aquesta mateixa màquina s’ha utilitzat en l’obertura de camins de pistes i granges.

L’alcalde de Castellfort, Juan Manuel Segura, ha apuntat que totes les masies habitades del municipi estan comunicades. Avui es treballarà en l’obertura del camí cap a l’última masia a la qual, no obstant això, es pot arribar amb tractor.

Un altre problema afegit és que s’ha gelat la canonada que comunica el dipòsit principal amb el dipòsit del poble. L’Ajuntament està treballant per mantenir garantit el subministrament. Així mateix el consistori s’està plantejant una solució per retirar la neu dels carrers. La localitat ha rebut la visita del vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez, per avaluar la situació.

A més de la intervenció de tractors i màquines particulars s’ha rebut l’ajuda de màquines i mitjans de la Diputació de Castelló.