Castellfort rehabilita l’Hostatgeria de la Mare de Déu de la Font

438
Una de les sales de la vivenda
Els treballs de rehabilitació els ha dut a terme l’empresa adjudicatària juntament amb el taller de restauració de la Fundació Blasco de Alagón i han estat finançats pel Fons Eòlic 2013 amb un import de 62.500 euros. 
Membres del Taller de Restauració de la Fundació Blasco de Alagón treballant en la rehabilitació
Membres del Taller de Restauració de la Fundació Blasco de Alagón treballant en la rehabilitació
La vivenda de l’Hostatgeria de la Mare de Déu de la Font de Castellfort ja està restaurada. Han acabat els treballs de rehabilitació que van començar el passat mes de maig en els que han participat l´empresa adjudicatària i la Fundació Blasco de Alagón.
Una altra de les sales de la vivenda restaurades
Una altra de les sales de la vivenda restaurades

Este taller de restauració va rehabilitar durant el passat mes de maig els paraments de l’Hostatgeria de la Mare de Déu de la Font de Castellfort. I és que després de realitzar diverses prospeccions van trobar en diverses parets revestiments de la mateixa època i factura que els de l’interior de l’ermita. Aquests revestiments, realitzats amb la tècnica d’esgrafiat a dos nivells i de color gris, poden apreciar-se ara després de la rehabilitació del lloc.

This slideshow requires JavaScript.

Els costos d´execució de l´obra han segut, d’una banda, de 68.051,89 € als que cal sumar-ne 6.581,36 €. corresponents als honoraris tècnics. Els costos de restauració de les pintures han segut de 5.251 €. L´obra ha estat finançada amb la subvenció del Fons Eólic 2013, amb un import de 62.500 €.