Castellfort instal·la una tirolina per a millorar l’entorn de la localitat

221
PUBLICITAT

A Castellfort s’ha instal·lat una tirolina en una de les entrades de la localitat on xiquets i xiquetes ja han pogut jugar i gaudir. Aquesta acció s’ha realitzat mitjançant una subvenció per valor de 16.400 euros en el marc del Pla Conviure llançat per la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat Valenciana. Així, la construcció d’aquesta tirolina té com a objectiu millorar l’entorn urbà del municipi i augmentar les opcions d’oci del veïnat. D’aquesta manera, a aquesta mesura cal afegir-li la futura adequació de la zona de ‘Les Eres’ que habilitarà més còmodament per a veïns i veïnes aquesta part concorreguda de la localitat.

En el marc del Pla Conviure al qual va tenir accés el consistori local, fa uns mesos es van realitzar reunions veïnals per a posar en comú idees i iniciatives que permetessin millorar l’entorn urbà. De les propostes es crearà una estratègia participativa amb projectes tancats que seran finançats per la Conselleria i permetran fer més accessible i còmode el dia a dia del veïnat i també dels i les visitants que s’acosten a la localitat dels Ports.