Castellfort fa accessible l’espai dels Jubilats

335
Espai dels Jubilats a Castellfort
Espai dels Jubilats a Castellfort

L’Ajuntament de Castellfort ha finalitzat les obres de l’edifici de les escoles velles, lloc on es troba l’Associació de Jubilats, a la primera planta, i l’Espai Jove, a la planta de baix.

L’espai que utilitza l’Associació de Jubilats és el lloc on, a més, es realitza el Servei d’Autonomia Personal, destinat a l’entreteniment i manteniment dels més majors. L’Espai Jove, per la seua banda, és el lloc de reunió dels menors del poble, on disposen de futbolí, televisió, jocs, etc.

En concret, les obres han fet accessible la primera planta, on s’ha afegit una rampa des del carrer fins a la porta. La porta també s’ha canviat per una més gran que permet el pas de cadires de rodes. D’aquesta manera, s’ha millorat l’accessibilitat al local utilitzat per la gent major de Castellfort.

Rosa Adela Segura, alcaldessa del municipi, detalla que “la principal font de finançament del projecte de remodelació d’aquest espai han estat els fons propis del consistori, llevat de la compra de l’estufa que ha estat gràcies a una subvenció de la Diputació”.

El consistori de Castellfort espera que aquesta millora siga de gran utilitat per als veïns i veïnes de la localitat.