Castellfort compta amb un nou consultori mèdic

1839
PUBLICITAT

-L’Ajuntament ha cedit un local i Sanitat s’ha encarregat de la reforma i el trasllat

Els veïns i veïnes de Castellfort disposen d’un nou consultori mèdic. L’Ajuntament de la localitat ha cedit un local situat a la plaça de la població. La Conselleria de Sanitat s’ha encarregat de la reforma. L’obra, reforma i posterior trasllat, segons ha explicat l’alcalde, Juan Manuel Segura, “no ha suposat cap cost per al municipi més enllà de la cessió del local”.

La sol·licitud de traslladar el consultori es va realitzar per ampliar les instal·lacions i millorar la qualitat assistencial als usuaris. En el nou espai el metge i l’ATS disposen de consultes independents, cosa que no passava en les antigues instal·lacions. A més d’aquestes dues dependències hi ha una sala d’espera. El guany en amplitud ha estat notable respecte a les velles instal·lacions, fet que han valorat positivament els usuaris i usuàries així com els professionals sanitaris.

Així mateix s’ha millorat notablement l’accessibilitat, ja que per accedir a l’antic consultori era necessari superar unes escales, el que causava problemes per a la gent gran i dificultats de mobilitat.

Al nou local es pot accedir sense dificultat. Així mateix les ambulàncies i serveis sanitaris no tindran problemes per entrar i sortir ja que l’accés a la consulta és des de la mateixa plaça.

Nou centre salut Castellfort 2
Nou centre salut Castellfort 3
Nou centre salut Castellfort 7
Nou centre salut Castellfort 10