Castellfort compta amb tecnologia 3D per a realitzar visites turístiques virtuals

545
Un dels panells instal·lats Castellfort que dona accés a les vistes 3D.
PUBLICITAT

Realitzar una visita turística pels enclavaments més singulars de Castellfort és més fàcil que mai gràcies a la tecnologia 3D. En la localitat s’han instal·lat dos panells accessibles amb QR i targetes NFC que permeten l’accés a visites virtuals per punts estratègics amb el telèfon mòbil. Així, és possible visitar l’ermita de Sant Pere, l’ermita de la Mare de Déu de la Font, el poblat iber, l’ermita de Santa Llúcia, la Rambla Celumbres, els Porxos, l’Església Parroquial de l’Assumpció, el museu El Forn, la Confraria o diverses ubicacions amb exemples de pedra en sec.

Aquesta novetat està inclosa dins del projecte de creació d’una xarxa de miradors digitals a la comarca dels Ports, dins del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Els Ports. En cada punt turístic, a més de tindre vistes en 3D, també s’aportarà la informació més valuosa del recurs. D’altra banda, s’han afegit dues grans panoràmiques en 360 graus que permeten tindre la visió més àmplia de la Rambla Celumbres i de l’ermita de la Mare de Déu de la Font.

Els dos panells informatius estan situats a l’edifici de l’ajuntament i al parc infantil situat al Carrer Major de Castellfort.

Fes ‘clic’ ací per gaudir de les vistes i dels punts més interessants de Castellfort.