Castellfort celebra fins al diumenge 28 les seues festes patronals

668
PUBLICITAT
– Les celebracions van començar el cap de setmana passat

Castellfort està immersa en les seues festes patronals en honor a Sant Roc i la Mare de Déu de la Font. Els campionats de frontó, guinyot, botifarra, ping pong i petanca marquen la jornada d’avui dimarts. Aquesta vesprada s’obrirà la caseta de la Comissió i tindrà lloc un tast de vi en la confraria. I a la nit, el grup vilafranquí “Dolces Cançons” posarà la música a la vetllada. També hi haurà temps per al lliurament de trofeus dels diferents campionats.

Els festejos van arrancar dissabte passat amb la missa en honor a Sant Cristòfol i la benedicció de vehicles. El dinar i el sopar de germanor, a més del “corro” de vaques de la vesprada, van completar la primera jornada. El diumenge va haver santa missa i dinar de germanor.

I demà dimecres, 24 d’agost, se celebrarà el dia del patró Sant Roc. El volteig de campanes donarà pas a la santa missa i la processó. Després del dinar per als jubilats, hi haurà bureo. A boca de nit, els protagonistes seran el sopar de pa i porta i les disfresses, animades per la música del Trio Santa Fe.

Si parlem del dijous 25, es reprendran els actes taurins. A les 19 hores es provarà un bou feréstec que serà embolat a la nit. El “encierro” per als nens, el parc infantil, la desfilada de disfresses i la xocolatada per als més petits, així com la discomòbil nocturna seran altres opcions del dia.

Quant al divendres 26, a les 12 hores es provarà un bou feréstec. Exemplar que s’embolarà a la nit, 23:30 hores. L’esmorzar popular, el dinar de Penyes, els jocs populars, l’animació de la xaranga, i la IX Edició de la “Fonda del vi” serà la resta de propostes del dia. La nit arribarà marcada per la discomòbil The Luxe i el striptease masculí i femení.

El dissabte 27 continuaran els actes taurins després del XXII Concurs de paelles. El bou feréstec, 18 hores, comptarà amb la música de la xaranga. Després, es continuarà la festa en la V Fonda de la tapa i la cervesa. I a la nit, després de l’embolada del bou, l’orquestra “Neo” posarà música al ball.

Les festes acabaran el diumenge 28 amb la missa de la vesprada i la posterior festa del “Raïmet”. La traca fi de festes rematarà les celebracions patronals del 2016.