Castellfort celebra el dissabte dia 11 la festa de Sant Antoni. El passat cap de setmana es van tallar les barres de pi i es van elaborar les coquetes

270
Barres de pi

-Nota de premsa-

Barres de pi Pastissos de mitja lliura Cartell de Sant Antoni

Castellfort es prepara per celebrar este dissabte 11 de gener la festa de Sant Antoni. Prèviament a esta jornada, els majorals s’han encarregat d’anar al bosc a tallar el Maio, és a dir el tronc sobre el qual construiran la barraca amb llenya i branques que també han recollit per a l’ocasió. A més, han elaborat els tradicionals “pastissos” de mitja lliura que es repartiran durant la nit de dissabte.

Durant el matí del dia 11 els majorals començaran a plantar el Maio i a elaborar la barraca. Al migdia se celebrarà un dinar a la confraria. Seguidament, es practicarà l’arrossegament amb cavalls. El sopar constarà de carn que cada un podrà rostir a les brases que hi haurà disposades i en acabar començarà la benedicció dels animals. A continuació s’encendrà la foguera i la festa seguirà amb la discoteca mòbil De Festa en Festa amb entrada gratuïta.