Castellfort aprova un pressupost de 490.000 euros.

252
El pressupost municipal de Castellfort per 2015 ascendeix a 490.000 euros. El municipi dedicarà una important inversió a la realització de millores en la Confraria, dins del Pla d’Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, es pretén adaptar els banys, el quadre elèctric i també la instal·lació d’elements per a discapacitats.

Els comptes de 2015 també contemplen la rehabilitació d’un edifici de propietat municipal que va patir despreniments com a conseqüència de les pluges. Se situa a la part posterior de la Confraria que dóna al barranc. Per a això el municipi està pendent de l’aprovació dels ajuts del Fons Eòlic 2014, que encara no s’han resolt.
També està prevista la realització de petites reformes de condicionament a la piscina municipal, la rehabilitació de la Plaça de l’ermita de la Mare de Déu i l’adquisició de mobiliari i equipament per als dos apartaments de l’ermita, que estaran finalitzats en breu. El pressupost conté diverses partides obertes, en funció de les ajudes que pugui aconseguir l’Ajuntament i de les prioritats de la nova corporació, que regirà a partir de juny.