Castellfort aprova un pressupost de 462.000 euros amb inversions a la Mare de Déu de la Font, el polígon industrial i la façana de darrere de l’Ajuntament

286
Castellfort
Castellfort

-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Castellfort ha aprovat un pressupost de 462.000 euros per al 2014. Els comptes municipals inclouen, entre les inversions més destacades, la finalització del polígon industrial, una inversió que contribuirà al desenvolupament socioeconòmic del municipi.
D’altra banda es preveu la reparació de la coberta de la piscina amb el canvi del sostre existent. En aquest sentit s’han realitzat els estudis pertinents perquè siga una coberta resistent a l’efecte de la climatologia.
El taller d’ocupació que permetrà rehabilitar la Mare de Déu de la Font també percebrà inversió municipal. En aquest cas l’Ajuntament de Castellfort aportarà els materials per a la rehabilitació de la Casa Abadia i altres elements de l’ermitori.
Una altra de les actuacions previstes en 2014 és la millora de la façana posterior de l’edifici de l’Ajuntament. Aquesta façana presenta deficiències que seran corregides. D’altra banda el consistori també invertirà en el manteniment general dels edificis que depenen del municipi.
– Menys impostos
Els pressupostos de 2014 suposaran una baixada d’impostos per als veïns de la localitat, ja que s’elimina la taxa de recollida d’escombraries, de manera que cada família s’estalviarà un total de 45 euros. Així mateix l’Impost de Béns Immobles passa del 0’6 al 0’4 %. D’aquesta manera el municipi compensa la revisió cadastral que s’ha incrementat el valor de les vivendes i fins i tot rebaixa significativament la quantitat que han de pagar els veïns. D’aquesta manera la càrrega impositiva es redueix notablement.