Castellfort aposta pel foment del turisme i l’habitatge en els seus pressupostos per al 2022

869
Vista de Castellfort
Vista de Castellfort
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Castellfort ha aprovat els pressupostos per a l’any 2022. Aquests ascendeixen a 481.400 euros.

Del total, 116.000 euros estan destinats a inversions. Unes són més menudes, com la compra de mobiliari urbà, panells informatius o per al canvi de les bombes d’aigua. I altres són més grans, com la partida per finalitzar el pou del pàrquing d’autocaravanes i per a iluminar-lo, els 53.600 euros que estan destinats a la segona fase de la Casella de Peons Caminers amb la col·laboració de l’IVACE i els 25.000 euros per afegir plaques solars al poliesportiu per escalfar l’aigua de la piscina i canviar el sistema d’il·luminació.

Altres partides són per arreglar l’entrada de les escoles velles i canviar les finestres de l’espai jove. Una part dels diners està reservada per acabar d’adequar el bar de la Mare de Déu de la Font i afegir-hi més senyalitzacions.

“Dels pressupostos d’enguany, cal destacar que amoblarem i comprarem electrodomèstics per als dos pisos que vam comprar l’any passat amb la intenció de poder oferir habitatge a les famílies que vulguen venir a viure a Castellfort i les partides per al possible menjador escolar i, a llarga vista, per a arreglar façanes i finestres” explica Rosa Adela Segura, alcaldessa de la localitat.

El consistori de Castellfort fa públics aquests pressupostos inicials amb els seus diners propis i recorda que les quanties es poden veure modificades segons vagin arribant ajudes al municipi.