Casa Sonia i Meson el Coll participen en les IV Jornades gastronòmiques de la Tòfona-Alt Maestrat

683
Cartell de les Jornades Gastronòmiques
PUBLICITAT
Cartell de les Jornades Gastronòmiques
Cartell de les Jornades Gastronòmiques

CLIC ACI PER CONSULTAR EL FUTLLET DELS MENÚS

2 restaurants d’Ares del Maestrat, Casa Sonia i Mesón el Coll participen en les IV Jornades gastronòmiques de la Tòfona-Alt Maestrat, que es realitzaran els caps de setmana entre el 16 de gener i el 15 de març.

Així Casa Sonia ofereix un menú amb 4 entrants (Carpaccio de cecina amb formatge parmesà i tòfona; Mossets de cecina, raïm i formatge ruixat amb oli d’oliva; Llagostins trufats; Crep farcit de bolets i tòfona). Els segons a triar són (Entrecot acompanyat de coulant de patata amb cor de bolets i tòfona; Xai al forn amb patates de pobre i encenalls de tòfona; Bacallà gratinat amb allioli i ratlladura de tòfona). Casa Sonia proposa 3 postres (Quallada amb mel i tòfona; Mató amb tòfona; Peres al vi amb gelat de tòfona). El preu del menú és de 30 € i inclou beguda, cafè i cava.

El Mesón El Coll ha preparat un menú que comença amb 4 entrants (Amanida de canonges i ruca amb encenalls de cecina i formatge, pinyons, brots d’alfals i vinagreta d’avellanes trufada; Montadito de formatge del Maestrat fregit amb melmelada de tomàquet trufada; Foie amb ceba caramel·litzada i tòfona laminada; Ou de Guatlla trufat sobre llit de bolo i patata. Els segons a triar són Galta Ibèrica a la reducció de PX trufada i Cabritillo al forn trufat. També hi ha 2 postres a escollir com Mató amb codony trufat i Pastisset de Carabassa. El preu del menú és de 30 euros i inclou vi o aigua i cafè.