Casa Roque forma a futurs cuiners

180
PUBLICITAT

El restaurant Casa Roque de Morella impartirà un curs d’operacions bàsiques de cuina des del 31 de gener. La formació és totalment gratuïta, i està dirigida especialment a persones desocupades.

Amb el curs de 390 hores es pot obtindre el certificat de professionalitat, per la qual cosa és una porta d’entrada al món laboral en un sector on hi ha molta oferta. D’igual manera, la formació culinària també és útil per a aquells que ja pertanguen al sector de l’hostaleria però vulguen ampliar els seus coneixements. L’auge del turisme en Els Ports i el Maestrat fa que cada vegada es demanden més restaurants, i aquests establiments busquen personal, per la qual cosa des de Casa Roque veuen una oportunitat per a aquelles persones que busquen ocupació.

El restaurant, obert des de 1980, combina els productes de proximitat, la tradició i innovació en la seua cuina, la qual cosa fa que siga un dels establiments més demandats i guardonats de Morella.

En la formació també col·labora Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Encara que no és la primera jornada educativa que realitzen, l’establiment ha dut a terme anteriorment més formacions, en vins o tòfona negra, entre altres. Per a inscriure’s al curs és necessari accedir a la web morella@casaroque.com o telefonar al número 964160336.