Carrers nets, masies incomunicades i menors sense classe a La Serratella després del pas de Filomena

327
PUBLICITAT

Després del pas de la borrasca Filomena la vida a La Serratella torna a poc a poc a la normalitat. Gràcies a la maquinària contractada per l’Ajuntament, les reserves de sal del consistori i el treball de la brigada municipal s’ha pogut retirar pràcticament la totalitat de la neu dels carrers i evitar, en gran manera, la formació de plaques de gel. “Encara necessitem més sal per a evitar que la neu es convertisca en gel per les baixes temperatures” ha indicat l’alcalde, Alfonso Arín.

“Aquests dies hem d’extremar les precaucions quan eixim al carrer per a evitar caigudes i colps a causa del gel” ha ressaltat l’edil qui ha agraït la comprensió dels veïns i veïnes.

Encara que la situació al poble s’està normalitzant, en les carreteres d’accés la situació és molt diferent. “Els xiquets i xiquetes no poden anar al col·legi ni a l’institut, ja que l’autobús escolar no circula per les plaques de gel i el perill que suposa” ha assenyalat Arín. De la mateixa manera, “hem demanat a Conselleria maquinària per a obrir camí a les masies del terme municipal, incomunicades des de fa dies per la neu, però encara no hem obtingut una resposta concreta”.