Carnestoltes torna a Morella

633
Carnestoltes Infantil Morella 2022
Carnestoltes Infantil Morella 2022
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella va celebrar el dissabte la seua característica festa de Carnestoltes. Així, pel matí tenia lloc la desfilada infantil de disfresses que ha recorregut els principals carrers de la ciutat des de la Plaça Colom fins a l’Espai Firal. D’aquesta manera, la festa va continuar per la vesprada amb la festa de Carnestoltes en aquest mateix lloc a partir de les 19.00 hores amb Bandalay Neón Party.

La regidora de Festes, Rocío Querol, destacava que “ens alegra haver recuperat la festa de Carnestoltes a Morella, encara que amb canvis respecte al que és tradicional a Morella” i afegia que “la venda d’entrades per a la festa a l’Espai Firal ha sigut un èxit, ja que es van esgotar en pocs dies”. L’edil ha explicava que “la desfilada infantil ha comptat amb molta participació” i recordava que “cal ser responsables i seguir les mesures sanitàries per a evitar contagis de la COVID-19 i poder continuar amb l’organització d’activitats”.

Cal recordar que Carnestoltes de Morella és una festa que, en edicions anteriors, concentrava centenars de persones als carrers de la ciutat. Les últimes edicions van congregar més de 2.000 persones durant la desfilada de disfresses. Així, la situació sanitària actual obliga a canviar alguns aspectes d’aquesta festa, que torna des de l’última edició celebrada l’any 2020.