Carmen Martínez Pierret i Clara Cernat donaran veu a les compositores dels segles XIX i XX en el“Morella Sonora” i el“Sons de l’interior” aquest cap de setmana

355
PUBLICITAT

La prestigiosa pianista Carmen Martínez Pierret i la violinista romanesa Clara Cernat actuaran el proper 9 d’octubre al XI Festival “Morella Sonora”. L’actuació tindrà lloc a les 8 de la vesprada al Teatre Municipal de Morella. Alhora, ambdues intèrprets també passaran per Cinctorres el diumenge 10 d’octubre en el sí del VII Festival “Sons de l’interior” al pavelló de festes de la localitat a les 18.30h.

El duo oferirà un interessant repertori d’obres de dones compositores dels segles XIX i XX per a violí i piano. El programa estarà basat en la investigació d’aquets tipus de repertori que totes dues duen a terme des de fa més de 20 anys; tot un luxe per a la comarca dels Ports. Ambdós esdeveniments estan organitzats per l’Associació Musical “Sonoré” amb el patrocini dels ajuntaments de Morella i Cinctorres i la Diputació de Castelló.