Carlos Mazón assumeix després de la seua presa de possessió “la responsabilitat, el compromís i l’altura que el poble valencià exigeix”

208
PUBLICITAT

El president de la Generalitat ha oferit una recepció a representants de les institucions estatutàries, de les principals organitzacions econòmiques i socials, així com de la societat valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat durant la recepció institucional després de la seua presa de possessió en les Corts que assumeix “la responsabilitat, el compromís i l’altura que el poble valencià exigeix”.

Així mateix, Carlos Mazón ha agraït a tota la ciutadania la benvinguda rebuda i ha tingut un record per a aquelles persones “que estan passant una situació difícil i ho estan passant malament”, a les quals els ha oferit el seu “total compromís”.

A l’inici de l’acte, el president ha sigut rebut al Palau de la Generalitat per Ximo Puig, així com per la Unitat del Cos Nacional de la Policia Adscrita a la Comunitat Valenciana. La recepció institucional també ha comptat amb la presència de les màximes autoritats de la Comunitat Valenciana i representants de les institucions estatutàries, de les principals organitzacions econòmiques i socials, així com de la societat valenciana en general.

Després de la intervenció, la recepció ha conclòs amb la interpretació de l’himne de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, a càrrec del tenor crevillentí, Antonio Gandia, i el quartet de corda de l’Orquestra Simfònica de la Diputació Provincial d’Alacant.