“Carles Mulet: Una Temporada al Senat”, un recull d’experiències i anècdotes a la Cambra Baixa

109
PUBLICITAT

El senador per Compromís Carles Mulet ha presentat a Vilafranca el seu llibre “Carles Mulet: una temporada al senat”. Acompanyat per Lídia Domingo, regidora del grup polític a la localitat, Mulet ha compartit els motius que l’han portat a publicar el llibre. L’obra explica experiències i anècdotes del polític castellonenc al llarg de dues legislatures a la cambra baixa i ofereixen al lector un punt de vista alternatiu i diferent de la solemnitat que caracteritza la institució.

La publicació recull els debats i la informació que durant dues legislatures Mulet ha vivenciat al senat. A més, l’acompanya un vessant interactiu que ens trasllada, a través de codis QR, als vídeos d’allò que s’està explicant. Tot plegat una publicació dirigida tant a politòlegs com a gent més aliena a aquesta ciència, i a afins al partit com a votants d’altres grups polítics.

El senat és la cambra de representació territorial, que exerceix el poder legislatiu i és un mecanisme de control del govern. Cada quinze dies es fan sessions de control i s’analitzen i es voten les lleis a aprovar. La tasca de Mulet, al llarg d’aquests anys, ha estat evidenciar els problemes de la població valenciana a la tribuna i portar el valencià a les sessions.

A les portes de les municipals i les autonòmiques, Compromís augura unes eleccions i una campanya dura. Des de la formació taronja es continuarà fent campanya a peu de carrer i parlant amb els veïns i veïnes sobre els seus problemes i necessitats. El resultat de tot plegat, el coneixerem el 28 de maig a partir de les vuit de la vesprada.