Cap nou positiu de Covid-19 a Castelló

716
PUBLICITAT

Nota de premsa Generalitat Valenciana

  • La Comunitat Valenciana no registra persones mortes per coronavirus en l’última jornada i suma 38 altes i 8 positius
  • Segon dia sense nous casos a la província de Castelló
  • Barceló: “Les dades de Castelló són esperançadors per a tota la Comunitat Valenciana”

La Comunitat Valenciana no ha registrat cap defunció per coronavirus en les últimes 24 hores, per la qual cosa el total continua en 1.470 persones.

D’altra banda, les altes continuen en ascens i s’han registrat 38 des de l’actualització d’aquest dimecres. En total són ja 14.558 les persones que s’han curat des que va començar la pandèmia: 1.705 a la província de Castelló, 4.986 a la d’Alacant i 7.862 a la de València. A elles cal sumar altres 5 corresponents a persones desplaçades.

El nombre de pacients ingressats als hospitals valencians per coronavirus també té una evolució positiva i es redueix dia a dia. En aquests moments hi ha 62 persones ingressades per coronavirus, 7 d’elles a les Unitats de Vigilància intensiva de la Comunitat: 4 a la província de Castelló, sense pacients a l’UCI; 28 a la província d’Alacant, d’ells 4 a l’UCI; i 30 a la província de València, d’ells 3 a l’UCI.

Quant a casos positius nous, des de l’última actualització s’han detectat 8 casos a través de PCR, que eleven a 11.509 el total de positius des que va començar la pandèmia. La distribució per províncies és la següent:

· 0 a Castelló (1.603 en total)
· 1 a la província d’Alacant (3.958 en total)
· 7 a la província de València (5.941 en total)
· 7 no assignats (no nous)

Es tracta del segon dia consecutiu en el qual no es registren nous casos a la província de Castelló. La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que “les dades de Castelló són esperançadors per a tota la Comunitat Valenciana”, alguna cosa que “ens anima a continuar treballant per a véncer, tots junts, al virus”.

En aquests moments queden actius 2.049 casos, la qual cosa suposa un 11,3% del total de positius.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.281 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 496.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha sigut de 431.433, de les quals 311.127 han sigut a través de PCR i 120.306 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Actualment hi ha algun cas positiu en 13 centres: 0 a la província de Castelló, 2 a la d’Alacant i 11 a la de València.

· Residents nous positius: 4
· Treballadors nous positius: 0
· Residents morts: 0

En aquests moments, es troben amb vigilància activa de control sanitari 8 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 2 a la província d’Alacant i 6 a la província de València.