Cap de setmana ple d’activitats a Benassal

278
JUGACARRER
PUBLICITAT

Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles formen part de l’agenda d’aquesta cap de setmana a Benassal.

Així, el Club de Muntanya Benassal organitza demà dissabte una ruta nocturna d’uns 17 km i dificultat mitjana. A les 18h eixiran amb autobús de la localitat fins a la Torre d’en Besora, on s’iniciarà el recorregut. El sopar serà ja de camí, a Culla. Després continuarà la ruta fins a Benassal.

D’altra banda, els més xicotets gaudiran demà dissabte, de 18h a 20h, a la plaça de bous amb els jocs infantils. Es tracta d’una activitat gratuïta organitzada pel Gremi Turístic i Cultural Benassal Font de Vida. Trencaperols estarà a càrrec de l’activitat.

Una causa solidària centrarà l’atenció el diumenge a la vesprada. I és que l’AECC de Benassal, en col·laboració amb l’Associació de Dones de la localitat, organitza la I Marxa contra el càncer. L’eixida es donarà a les 19.30h des de la placeta de l’Ajuntament.

I finalment, el diumenge a la nit a les 22h la companyia La Estrella representarà l’espectacle “Els Músics de Bremen”. La plaça dels Xorros de la Font d’en Segures acollirà aquest teatre de marionetes.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA