Cap de setmana intens a Morella

269

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Entre altres, destaca la inauguració de l’exposició “Els Cartells de l’ Anunci”, la festa que es viurà amb els sopars d’empresa i les activitats solidaries del cap de setmana

La programació d’aquest cap de setmana, anterior a les festes nadalenques, conté activitats de diversa índole, destacant les promocionals i solidàries. Aquest matí en l’Ajuntament de Morella, a les 13.30 h es realitzarà l’acte de lliurament dels cinc premis del primer concurs de fotografia Bionord/Consorci C1, en el qual col·labora Comunicacions dels Ports. Els treballs fotogràfics presentats s’havien d’ajustar al tema proposat: “les 5R en l’àmbit de la gestió de residus” – Reduir, Reutilitzar, Reciclar, Reflexionar i Redistribuir. Els premis consisteixen en una Tablet de 16 GB per a cada categoria.

Aquesta nit els restaurants i l’oferta festiva nocturna acaparen els sopars d’empresa, una nit molt especial en què centenars de persones es donen cita a Morella per a sopar i gaudir de l’ambient posterior en els locals d’oci.

El dissabte a les 12.00 h la Cadena Ser emetrà el programa SER Viatgers des de Morella, en el qual es celebrarà la primera gala de lliurament dels Premis del Turisme SER Viatgers Comunitat Valenciana. El programa de la Cadena SER és un dels referents en l’àmbit dels viatges a nivell autonòmic, per tant l’elecció de Morella per a l’emissió d’aquest programa que té la peculiaritat del lliurament dels premis tindrà també una repercussió molt satisfactòria quant a la promoció turística de la localitat.

La vesprada del dissabte compta amb dos actes culturals molt interessants, com són el concert de la Rondalla a les 18.00 h en la Sala del Justícia de l’Ajuntament i la inauguració de l’exposició “Els Cartells de l’Anunci” a les 20.00 h en les mateixes Sales Gòtiques. En l’exposició podrem admirar el cartell guanyador i els cartells guanyadors en les diferents categories, així com les obres presentades per tots els participants.

La solidaritat serà la protagonista del diumenge, així doncs al matí en la plaça s’instal·larà la Paradeta Solidària 0,7% en la qual podrem adquirir productes de Comerç Just i de proximitat, els beneficis de la qual van destinats als artesans i productors dels productes que es comercialitzen per tot el món però són elaborats per les gents dels països més empobrits.

I a la vesprada, a les 19.00 h en el Teatre Municipal tindrà lloc el ja tradicional Festival de Mans Unides que compta amb la participació de nombroses associacions del municipi, les quals realitzen actuacions musicals, de ball, etc. que agraden molt al públic assistent. D’aquesta manera la recaptació de l’esdeveniment es destina també a la cooperació amb els països més pobres a través de l’ONG de Mans Unides.
La regidora de cultura, Rocio Querol, “anima als veïns a participar en tots els actes que s’han organitzat per al cap de setmana per part de l’Ajuntament i altres entitats socials del municipi”.