Cap de setmana intens a Morella amb la 8ena Trobada de Dimonis i teatre infantil

486
PUBLICITAT

Este cap de setmana Morella viurà la 8ena edició de la Trobada de Dimonis. Una edició esperada i que suposa la recuperació de tota la activitat festiva en este encontre, després de la passada encara marcada per la pandèmia.

Demà dissabte es reuniran a la capital dels Ports colles de dimonis de diferents punts de la Comunitat Valenciana, Aragó, Catalunya i d’Euskadi. En aquesta ocasió en seran set: Botem-li foc grup de diables d’Alcanar, Bous de foc de Santpedor, Diaples da Uerba, Dimonis la Ràpita, Dimonis de la Plana i Devil Bao junt als amfitrions Dimonis de Morella.

Aquesta 8a trobada compta amb una ampla programació amb activitats per a tots els públics. Així, l’Espai Firal acollirà el taller de pintacares, pirotècnia i bocanades a les 12.00 hores i una exhibició de la colla infantil de Bous de Foc a les 13.00 hores.

Per la vesprada, a les 18.30h tindrà lloc la cercavila amb música de totes les colles des del Pla dels Estudis fins a Sant Miquel, sent el preludi de la part principal de la jornada, es a dir, els correfocs, amb sentit invers a la cercavil, que ens oferiran tots els dimonis vinguts d’Aragó, Catalunya, Euskadi i Comunitat Valenciana.
Com a novetat, en la present edició, al finalitzar els correfocs, sobre les 21.30h tindrà lloc el primer concurs d’enceses ciutat de Morella. Finalment, la jornada finalitzarà a l’Espai Firal amb l’actuació musical de TRIBAND oberta per a tot el públic.

La regidora de cultura, Rocío Querol anima “a la máxima participació d’esta trobada tan important i agraeix tot el treball i col·laboració de Dimonis de Morella per fer-ho possible’’.

Diumenge, teatre infantil i familiar
En la plaça Colom, a les 12h de diumenge, serà el torn del teatre infantil i familiar de la mà de Moniatto Xou i Contacontes. Esta actuació es suma al parc infantil que va tenir lloc el dilluns passat que s’enmarquen dins de la campanya de les regidories de comerç i infància de suport i activitats al comerç i Morella ciutat d’infància UNICEF.