Cap de setmana dedicat a l’art, la història, la naturalesa i les tradicions a Benassal

666
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Benassal

El cap de setmana del 3,4 i 5 d’octubre, l’Ajuntament de Benassal i el Centre d’Estudis del Maestrat organitzen a Benassal les XVII Jornades d’Estudi del Maestrat, un projecte cultural i històric que analitza, investiga i debat durant 3 dies sobre la base dels valors patrimonials del Maestrat. Així doncs, la programació confeccionada per al cap de setmana s’estructura al voltant de ponències, comunicacions i exposicions d’experts, així com de taules redones, visites guiades o presentacions de llibres. A les 17h del divendres 3 d’octubre s’inaugurarà l’esdeveniment cultural amb la recepció de tots els participants, per a tot seguit iniciar la primera ponència, a càrrec del Dr. Javier Hernández Ruano per la Universitat de València.

Tots i cadascun dels actes programats se celebraran en el Forn de Dalt, emplaçament històric a Benassal. Entre el caràcter divulgatiu i de difusió del coneixement que tenen aquestes jornades també es deixa entreveure un toc honorífic a les figures de Pere-Enric Barreda Edo i a Vicent Meseguer Folch, els qui reben, a títol pòstum, la Medalla d’Honor del Centre d’Estudis del Maestrat per la seua dilatada trajectòria. A més, tots els actes estan pendents de l’evolució de la situació sanitària, sent essencial el respecte per les mesures vigents per a garantir la seguretat dels assistents.

Totes les persones que vulguen participar en l’esdeveniment poden realitzar la inscripció per mitjà de la web del CEM (www.cemaestrat.org) o amb l’enviament d’un correu electrònic al CEM (cemaestrat@gmail.comcemaestrat@hotmail.com), amb el butlletí d’inscripció emplenat i el justificant de l’ingrés escanejat. El preu per a socis del CEM o estudiants és de 20 euros, mentre que per als no socis del CEM és de 30 euros. L’entrada permet accedir a tots els esdeveniments programats.