Cap de setmana de germanor a Vilafranca

136
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana ve carregat d’activitats per als veïns, veïnes i visitants de Vilafranca. Narracions, esport, sopars, festa, cinema i música seran els protagonistes d’aquestes jornades.

El cap de setmana s’obrirà el dissabte de matí amb la narració del conte ‘Arriba en el cielo’ de Begoña Casanova a la Biblioteca Matilde Escuder. Els vilafranquins i les vilafranquines més joves podran gaudir escoltant el relat d’aquesta autora. Seguidament, a la vesprada, l’equip de frontenis Vilafranca A jugarà contra el Jérica A per la divisió d’honor al Frontó Municipal.

El dissabte a la nit tindrà lloc l’acte més important del cap de setmana. Vilafranquins i vilafranquines es reuniran amb els seus amics, familiars o companys de feina per a assistir al sopar d’empreses que es farà al parador. La comissió de festes 2024 ha organitzat el sopar i la posterior festa, protagonitzada per la Monkey Band, orquestra que amenitzarà el principi de la nit, i Discoeclipse, la discomòbil encarregada de tancar la festa fins que el cos aguante.

Finalment, el diumenge es portaran a cap les sessions de cinema a la Casa Social. En la sessió infantil es projectarà ‘El Grinch’, i en la sessió d’adults es projectarà ‘El caftán azul’. A més, aquest mateix dia tindrà lloc el Concert de Nadal de la Universitat de Majors de la seu dels Ports, a les 18 h a la Sala Carles Pons.