Cap de setmana cultural via Youtube a Vilafranca

707
Vilafranca es queda a casa
Vilafranca es queda a casa
PUBLICITAT

Amb el lema “Vilafranca es queda a casa” l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat diverses activitats per a animar els caps de setmana a tots els seus seguidors a la xarxa social Youtube.

Així, demà dissabte 9 de maig a les 10h hi haurà una classe d’estiraments amb Irene Montoliu; a les 11h Carlos Edo i Luís Gargallo ensenyaran a cuinar un saborós plat; a les 12h arribarà el contacontes “Les ulleres màgiques” connectant Vilafranca i el Perú de la mà d’Emma Llopis. Les activitats continuaran a la vesprada, a les 17h amb Trobadorets; a les 18h amb Paula Tena i una demostració de Body Painting i a les 19h amb un ‘tardeo’ musical dirigit per Sergio Altaba.

Les activitats continuaran el diumenge a les 11h amb Pablo Andrés i la seua classe de cardio i calfament; a les 12h amb un observatori d’ocells guiat per Sergi Monfort; a les 17h hi haurà un taller d’estampació manual amb segells casolans d’Alejandro Julián; a les 18h Mas de Poetes duran a terme una trobada de poesia i a les 19h Cecilia Tena oferirà un concert en acústic 2.0.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLWbocfsMdYVn_CWXd_NNMg