Cap de setmana cultural a Culla
Cap de setmana cultural a Culla

La localitat de Culla, a Alt Maestrat Human Land, va acollir el passat cap de setmana diferents activitats lúdic-culturals per a tots. D’aquesta forma, la XII edició de Cavalls Culla va fer les delícies dels assistents al municipi els qui van gaudir d’una ruta, un poc més llarga que altres vegades, que va transcórrer pel Pla del Sabater i Les Roques de Llaó.

El dissabte a la vesprada, es va inaugurar en la galeria Coll Blanc Espai d’Art l’exposició Les Meravalles de l’Univers que podrà visitar-se fins al 31 d’agost.

Així mateix, durant la nit i les primeres hores de la matinada veïns i visitants van gaudir del rodatge del curtmetratge Cuzco, dirigit per Víctor Sánchez. L’obra, rodada a Culla i Sagunt, està produïda per Turanga Films.

L’edat mitjana arriba a Culla
El cap de setmana del 28 i 29 de juliol el municipi retrocedeix en el temps per a viure La Conquesta de Culla. Diferents activitats per a tots com a exposicions, contacontes i stands de gastronomia donaran forma a un cap de setmana on la recreació medieval serà protagonista. El plat fort de l’agenda serà la nit del dissabte 28 amb la representació de La Conquesta de Culla.