Cap de setmana carregat d’activitats a Vilafranca

259
Cap de setmana carregat d'activitats a Vilafranca
Cap de setmana carregat d'activitats a Vilafranca

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre arriba a Vilafranca carregat d’activitats per a tots. Així, la jornada del dissabte es combinaran esport i música amb el partit entre el Vilafranca B i el Frontenis Castelló B en el Frontenis Municipal a les 16.00 hores i la festa dels sopars d’empresa en el Parador de Festes. A les 19.00 hores començarà el ‘tardeo’ amenitzat per Keila, al que seguirà, a les 00.30 hores un gran ball acompanyat pels ritmes de La Sede 2.0. Cal assenyalar que l’entrada té un cost de 5 euros.

Per la seua banda, la jornada del diumenge començarà a les 16.00 hores amb el encontre entre el C.F. Villafranca i el C.F. Borriol en el Camp de Futbol del Serrito. Simultàniament al partit de futbol, començarà en el Videoclub de la localitat la sessió de cinema per a tots. A les 16.00 hores es projectarà la pel·lícula infantil “Siete Vidas” i a les 18.00 hores serà la passada per a adults amb “El Bar”.

L’intens cap de setmana finalitzarà a les 19.00 hores del diumenge amb la presentació del llibre “La Fragilidad”, de Juanma Velasco, en el Saló d’Actes de la Casa Social.