Els Majorals del Corpus
Els Majorals del Corpus
Els Majorals del Corpus

-Nota de premsa-

Morella es prepara per a viure un cap de setmana amb una gran varietat d’activitats per a tots els públics. Des dels més menuts i fins als més grans podran trobar actes que s’adapten als seus gustos. Les festes del barri de Sant Joan, l’obra de teatre “Els majorals del Corpus”, l’audició de l’Escola Municipal de Música, la marxa de BTT Morella-Cicles AB, la III trobada de Versonautes del Col·lectiu de Literatura Verba Manent, la del Grup de Criança o la de les rondalles de Morella i Alcanyís completen una amplíssima agenda. La regidora de cultura, Maria Rallo, ha agraït “la implicació de tants col·lectius i veïns i veïnes de la ciutat per poder realitzar una programació tan àmplia i amb tanta varietat per a tots els públics”.

El gruix de les activitats es concentra en la jornada de demà. Així, des de les 10 del matí començarà la trobada del Grup de Criança, que durant tot el dia tindrà activitats per als més menuts a l’Espai Firal. Els veïns del barri de Sant Joan també viuran una jornada molt festiva durant tot el dissabte, amb la captà, jocs infantils, missa, rosari, sopar i ball. També demà començarà la III trobada Versonautes del Col·lectiu de Literatura Verba Manent de Castelló. A les 13 hores, s’inaugurarà una exposició a la Llotja, a les 18 hores es presentarà el llibre solidari de Manolo Benages “Soletats de segona mà” iel diumenge a les 12, conclourà aquest cap de setmana dedicat a les lletres amb la tertúlia poètica. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música tindran el seu gran protagonisme en el matí de dissabte, amb l’audició de final de curs, mentre que demà a les 19:30 hores, vint-i-quatre veïns i veïnes tornaran a actuar en l’obra “Els majorals del Corpus”. Cal recordar que la primera funció va omplir el teatre municipal i que la recaptació es destina als afectats per la Guerra de Síria.

Diumenge se celebrarà la IV marxa BTT Morella-Cicles AB, que sortirà a les 9 del matí des del Pla dels Estudis. Aquest mateix dia també tindrà lloc la trobada de rondalles, entre la de Morella i Alcanyís. Aquests oferiran una cercavila al matí i un concert a la vesprada.