Campanya de Diputació per a sensibilitzar la joventut sobre els efectes de la Covid-19

573
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha llançat una campanya a través de les seues xarxes socials per a conscienciar la joventut dels riscos de contagi associats a celebracions. Amb el títol ‘#DonaUnPas’, la institució vol connectar amb la gent jove amb una història fàcilment identificable, una festa, perquè vegen els riscos que per a ells i el seu voltant més pròxim pot comportar el no portar la màscara o compartir gots o calades de cigarret en entorns d’oci.

“No es tracta d’assenyalar la joventut com a culpable, perquè són una minoria els que no segueixen les normes o abaixen la guàrdia en situacions puntuals, però cal posar els esforços en sensibilitzar sobre allò que no està bé, i més en concret quan parlem que hi pot haver un perjudici en la salut de les persones”, ha assegurat la diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer”. Com a institució “hem d’arribar a tothom i explicar quines són les mesures a seguir perquè molt prompte puguem tornar a la normalitat que vivíem abans de la pandèmia. I això anirà dirigit tant a adults com a joves”.

Des de la Diputació Provincial es recorda que cal seguir les normes de les autoritats per a combatre la Covid-19: L’obligatorietat de portar la màscara; mantindre la distància de seguretat, rentar-se les mans a sovint i no reunir-se en grups majors dels permesos.