Camp de Treball a Herbers per a preparar l’Aplec

327
CAMP DE TREBALL APLEC
  • L’activitat de voluntariat tindrà lloc del 17 al 24 de juliol

Seguint el que ja es va fer a l’Aplec dels Ports de Villores i el de la Mata, l’associació Josep Climent de Castelló organitza un Camp de treball a Herbers amb la intenció principal d’ajudar al muntatge de l’Aplec dels Ports. Va dirigit a joves d’entre 16 i 18 anys, que podran així conèixer la localitat i a altres joves de diferents pobles. La proposta es desenvoluparà del 17 al 24 de juliol.

Programació

El programa s’iniciarà el dimecres 17 amb la benvinguda al poble i el sopar amb la comissió organitzadora. A més, a les 18 hores hi haurà un taller sobre equitat i diversitat impartit per Formigues Liles.

El dijous, divendres i dissabte es desenvoluparà el treball de col·laboració amb l’organització de l’Aplec dels Ports. També hi haurà activitats i vetllades. I el diumenge serà lliure.

Dilluns i dimarts continuaran les activitats de voluntariat, a més de les lúdiques. I finalment, el dimecres es recollirà, es muntarà l’exposició Maquis i Masovers i una paella servirà per acomiadar-se abans de tornar a casa.

El treball

Els joves realitzaran labors d’adequació de la zona d’acampada i de pàrquing, a més de muntatge de barres i infraestructura per a l’Aplec. També dissenyaran i crearan pancartes i senyals, així com un punt de reciclatge. El muntatge d’escenaris i camerinos, la instal·lació de les dutxes de l’acampada, i la neteja i senyalització de camins rurals seran altres tasques.

No obstant això, també els quedarà temps per a conèixer el Castell d’Herbers i l’església, realitzar una caminada nocturna a l’ermita, visitar Vall-de-roures i/o Pena-roja i conèixer Pereroles o la Tossa.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA