Bureo i música coral protagonitzen el cap de setmana a Vilafranca

490
Cor de Vilafranca
PUBLICITAT

Vilafranca ha viscut un cap de setmana musical de la ma de l’Associació Cultural Bureo de Vilafranca i del Cor de la Seu dels Ports de l’Universitat per a Majors de l’Universitat Jaume I. El dissabte fou el torn de la música i dansa folklòrica de Vilafranca, quan moltes parelles van acudir al Parador de Festes per ballar el bureo popular. Abans de l’acte es va celebrar un dinar de germanor.

Pel que fa al diumenge, les veus de tots i totes les participants del Cor van ressonar a la Casa de Cultura de Vilafranca davant un gran nombre d’espectadors. Així, el cor està format per estudiants de l’Universitat de Majors en la seu de Vilafranca, els qui van oferir un gran espectacle on els diferents registres de veus, ordenades per Fernando Blasco, foren el principal reclam del matí.

El Nadal cada vegada està més prop i Vilafranca comença a celebrar-ho amb actes culturals com aquests dos. La programació conté jornades cinematogràfiques, esportives, musicals i de més tipus, preparades per oferir opcions d’oci per a tots els gustos. Així, el pròxim concert que es celebrarà serà el 22 de desembre amb l’espectacle de l’alumnat de l’escola i de l’institut. El divendres 23 serà el torn de l’Associació Cultural Dolces Cançons i de la Unió Musical de Vilafranca, amb dos concerts a les 18.30h i a les 22.30h respectivament.