Bureo i jornades gastronòmiques de l’ametla a Albocàsser

58
Cartell del bureo a Albocàsser
Cartell del bureo a Albocàsser

Albocàsser es prepara per a viure un intens cap de setmana en el qual destaca la tradicional festa del Bureo que tindrà lloc demà dissabte. A més, dissabte i diumenge es viuran les Jornades gastronòmiques de l’ametla en les quals col·laboren bars i restaurants de la localitat.

El Bureo

L’ermita dels Sants Joans acollirà a les 12h la conferència “La jota com a gènere en els teatres dels s.XIX” d’Antoni Guzman.

El dinar a base d’olla del Maestrat serà a l’auditori i començarà a les 14.30h. Els músics i balladors la tindran gratis.

L’esperat Bureo arribarà a les 16h. Al descans es rifará el “rotllo de l’oferta”. L’activitat ha sigut organitzada per l’Associació Cultural l’Assegador i Amics del Bureo d’Albocàsser en col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació de Castelló i Cuinatur.

Les Jornades gastronòmiques de l’ametla

Bar Pedro, Bar Eladio, Restaurant La Perdigana, El portal de l’Ànima i Bar Restaurant Mas Sol participen en les Jornades gastronòmiques de l’ametla. Es tracta d’una iniciativa que pretén combinar gastronomia amb l’espectacle visual dels ametlers en flor.