Bureo, Andreu Valor, teatre i molt més a Vilafranca durant aquesta setmana

280
Cartell Andreu Valor
PUBLICITAT

Com ja s’anava sabent per l’Agenda Activa, el mes de juliol portaria en ell moltes activitats culturals. Una volta passats els dos primers caps de setmana on els protagonistes han sigut la poesia i el teatre, ve una tercera setmana plena d’art, música i espectacle.

Començarà aquesta onada artística demà, 15 de juliol, amb el concert d’Andreu Valor en acústic, que tindrà lloc al jardí del Restaurant l’Escudella a les 21:30 h, amb un preu de 5 €. L’any passat va vindre a presentar el seu disc Insurrecte, i enguany torna per a revenir les emocions.

L’endemà, divendres 16, es portarà a terme una xerrada de Diàlegs dels Ports sobre El paisatge i la seua tutela, en la que dialogaran Pablo Altaba i José Manuel de Antonio. Ambdós han escrit sobre aquest tema en la Revista Papers dels Ports núm. 5. Es realitzarà a la Casa Social a les 19:00 h.

El divendres a la nit, torna el teatre a la sala Carles Pons amb l’obra Segarem ortigues amb els tacons, de Teatro de Contrahecho. Porta una reflexió sobre la dona, el feminisme, el masclisme i la prostitució. Tindrà lloc a les 22:00 h amb un preu de 3 €. A més, sols estarà disponible l’entrada per a majors de setze anys.

Finalment, la setmana la tancarà el diumenge el ja clàssic bureo dut a terme per l’Associació cultural bureo la Iglesuela – Vilafranca a les 19:00 h a la Plaça d’En Blasc. Els i les membres de l’associació conviden a tot aquell que tinga vincle amb la música tradicional, siguen balladores, balladors o músics, a participar en aquesta festa i gaudir de les jotes, fandangos i boleros.